Able to receive Email - Unable to Send

digitalthread

Joined
Nov 21, 2009
Messages
5
Likes
0
Points
0
#1
Hi,

I have set up my own domain with Elastix Email Server. MX record is successfully set up and I am able to receive emails.
I have also set up an addition identity like PBXEmail@domain.co.cc and it is set to my default id at the moment.

Unfortunately when I try to send email, It doesn't work. Here is the log from /var/log/mail:

Nov 21 10:54:59 elastix imap[12714]: seen_db: user PBXEmail^domain^co^cc opened /var/lib/imap/user/any/PBXEmail^domain^co^cc.seen
Nov 21 10:54:59 elastix postfix/smtp[12725]: connect to mx4.hotmail.com[65.54.188.126]: No route to host (port 25)
Nov 21 10:54:59 elastix imap[12714]: open: user PBXEmail^voicepbx^co^cc opened Sent
Nov 21 10:54:59 elastix postfix/smtp[12725]: connect to mx2.hotmail.com[65.54.188.110]: No route to host (port 25)
Nov 21 10:54:59 elastix imap[12714]: SQUAT failed to open index file
Nov 21 10:54:59 elastix imap[12714]: SQUAT failed
Nov 21 10:54:59 elastix postfix/smtp[12725]: 101321FC77: to=<SOMEUSER@hotmail.com>, relay=none, delay=0.57, delays=0.07/0.03/0.47/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to mx2.hotmail.com[65.54.188.110]: No route to host)
Nov 21 10:55:02 elastix imap[12715]: accepted connection
Nov 21 10:55:02 elastix imap[12715]: login: localhost.localdomain [127.0.0.1] zee.voicepbx.co.cc plaintext User logged in
Nov 21 10:55:02 elastix imap[12715]: seen_db: use

I have properly configured and forwarded the port 25 for smtp and 110 for pop as I am behind NAT. Would somone please help me, it would be hihgly appreciated.

Thanks in advance.
 

digitalthread

Joined
Nov 21, 2009
Messages
5
Likes
0
Points
0
#2
I have tried to use this script listed here:
http://www.elastix.org/component/op...,55/func,view/catid,3/id,38051/lang,en/#38176

Now it gives me following error:
postfix/smtp[2564]: 1EDAD1FFC9: to=<SOMEEMAIL@gmail.com>, relay=smtp.gmail.com[74.125.79.111]:587, delay=0.84, delays=0.4/0.16/0.23/0.06, dsn=5.7.0, status=bounced (host smtp.gmail.com[74.125.79.111] said: 530 5.7.0 Must issue a STARTTLS command first. 10sm730143eyd.29 (in reply to MAIL FROM command))

It seems something like SMTP AUTH problem still trying to figure it out. Please anyone help.
 

digitalthread

Joined
Nov 21, 2009
Messages
5
Likes
0
Points
0
#3

Members online

Latest posts

Forum statistics

Threads
30,901
Messages
130,885
Members
17,562
Latest member
colak
Top