0.8.1

Discussion in 'General' started by starkiller, Jun 7, 2007.

  1. starkiller

    Joined:
    May 29, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    When doing a fresh install it stops at a missing x11 package and does not continue, has anyone else seen this issue?

    Guys can you test the ISO's before you release them?

    VMWare is free.
     
  2. starkiller

    Joined:
    May 29, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    It was a corrupt download and also a bad cd-rom and cable, 3 things at once.

    But on a side note.

    As far as the 0.8.0 release is concerned, I think you guys should test each ISO on a VMware platform, or some similar vm platform to make sure it works.

    Oh and how do you do and upgrade and not and overwrite?
     
  3. bshahil

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I agree,

    I should say You all hardworking guys Designed best software.

    Also you should atleast check yourself what are the bugs and erros or issues before releasing any new version of ISO

    Like in past 0.6 version was best and STABLE. like 0.7 and 0.7 xx and 0.8 & 0.8xxx are really giving trouble.

    0.8 was giving pbx configuration was blank.

    when i try to install by linuxinstall=800x600
    0.8.1 giving connection refused while attempting the web access from network pc

    then re-insatll with Defualt Enter (all data lost!)
    then it works

    All i say , please check the ISO to your side before give it to community.

    Shahil

    Post edited by: bshahil, at: 2007/06/08 08:28<br><br>Post edited by: bshahil, at: 2007/06/08 08:36
     

Share This Page