Search results

  1. vloose

    CC 1.3.1 Inbound CC agentcackbacklogin(solved)

    One other thing I forgot to mention I add a leading "0" to the agent number to keep our agent id's to 3 digits ie. system sees 0100 as agent number, our tech enters 100 to log in. If you are doing 4 digit logins, get rid of the 0 in the lines that look like this: exten =>...
  2. vloose

    CC 1.3.1 Inbound CC agentcackbacklogin(solved)

    Take a look at your /etc/asterisk/extensions_custom.conf. My agentlogin block looks like this: [agentlogin] exten => _*7.,1,Set(AGENTNUMBER=0${EXTEN:2}) exten => _*7.,n,Set(CALLBACKNUM=${CALLERID(number)}) exten => _*7.,n,NoOp(AgentNumber is ${AGENTNUMBER}) exten =>...
  3. vloose

    Dead calls from queue using PRI

    I did find something in the log that stands out, sorry for posting and not seeing this before. This line is missing in the logs when we have a dead call: [Jul 23 11:00:06] DEBUG[11583] chan_agent.c: Bridge on 'SIP/528-0937ee28' being set to 'Agent/0124' When calls complete properly...
  4. vloose

    Dead calls from queue using PRI

    I am having an issue with calls being transfered to agents from the queue being dead. The agent can't hear the customer and the customer can't hear the agent. When we call the number back that shows up in in Caller ID, the customer tells us they did call and they had hold music and then the...
  5. vloose

    Green Font

    edit /var/www/html/panel/op_style.cfg change: ; Settings affecting the button clid clid_font_color=00dd00 I prefer red because it is easier to see. clid_font_color=FF0000 Once done restart fop. "amportal restart_fop"
  6. vloose

    SIP trunk problem

    I'm using SIP pones, Polycom 430's to be exact. Some phones are on a LAN on the same subnet as one interface on the server, external phones are on different subnets connecting to the external interface of the server. Not concerned with external phones however because when I lose DNS...
  7. vloose

    SIP trunk problem

    I have a T1 for in incoming call center. I am using a SIP trunk (Callcentric) for outbound calls for long distance cost savings. If I lose connectivity to my DNS servers (DNS is external to my phone system network so If I lose internet connection I lose DNS) my internal phones become...
  8. vloose

    Some little questions

    I personally like vi, but if you like nano, install it. Probably something like "yum install nano.i386" should work.
  9. vloose

    This one should be easy

    Finally getting back to the solution I found. Although not a good one, I changed my IP address do a different IP and rebooted and changed the IP back to its original IP fixed the problem with both the test server and the live server. Hopefully this makes sense to someone out there and they can...
  10. vloose

    This one should be easy

    Thanks for the quick response Alfio. I do have an external IP on the outside interface so I checked the settings in the sip_nat.conf file and they needed a little tweaking. I never paid much attention to that file before so thanks for pointing me to that. Those changes don't appear to be...
  11. vloose

    This one should be easy

    A little more information: I can dial an internal extension from an external phone but there is no audio when the internal phone picks up. I get a busy signal when trying to call one of the external phones from an internal phone. Here is a little from the log when calling from external to...
  12. vloose

    This one should be easy

    I rebooted my phone system the other night and ever since I can't get my phones connected to the external interface to register. All phones on the internal interface work great. Same exact thing happens with my test server. Sounds just like a firewall to me, but: iptables -L -n Chain...
  13. vloose

    Can hear self

    I have a similar issue using Zaptel. I tried DAHDI but it worked about the same so I switched back because my users like to see incoming calls on FOP which doesn't seem to support DAHDI yet. I think I am getting my problem narrowed down to an internal wiring issue. I have a public and...
  14. vloose

    pc or appliance? what do you think?

    j99991, You seem like an appliance kind of guy to me but good luck with which ever you try.
  15. vloose

    pc or appliance? what do you think?

    I haven't researched appliances, but those questions might be better suited for the manufactures of the appliance because I'm sure there are different designs available. In my case, I am perfectly happy with having a backup system ready to run in the case of a hardware failure because...
  16. vloose

    pc or appliance? what do you think?

    I'm in the same boat with up time so I prefer the do it your self approach since I don't have great luck with quick response with vendors. I like the pre-configed box idea if I don't have the time to learn, but that puts me at the mercy of a vendor for repairs. By doing it my self I was able...
  17. vloose

    Call center 1.5-1 inbound problem

    You might want to consider going this route: (agent callback login) http://www.elastix.org/index.php?option ... mitstart=0 There are a few trade off's such as Agent login/logout report breaks, but well worth it for us.
  18. vloose

    Need help with D110P - Non PRI US t1 "AT&T Style"?

    Re:Need help with D110P - Non PRI US t1 Where can I find your post on "milliwatt testing." Sorry if my searching skills are lacking a bit, but I would love to read up because of some echo problems I am running into. I just can't find the post.
  19. vloose

    CC 1.3.1 Inbound CC agentcackbacklogin(solved)

    My pleasure. Glad I could help. Just a quick thought, after you entered the username and password in Call Center configuration, did you hit save in the upper left corner before hitting start? If not, don't feel bad because the save is not at a real intuitive place and I missed it a couple...
  20. vloose

    CC 1.3.1 Inbound CC agentcackbacklogin(solved)

    Two things to check there. Under "Call Center", "Configuration" tab: Be sure "Dialer Status" is running. If not, start it. Also, if you have not done so, be sure to put the username and password in and save it before starting the service. Defaults are: login: admin pass: elastix456. I...
Top